G0207085.jpg

 

eventyr på cykel

 

HAR DU NOGENSINDE OPLEVET DIN BY PÅ CYKEL?

 
 
Lad os starte med et scenarie: du er lige ankommet til en ny by, et nyt sted du aldrig har været før og føler straks den her intense nysgerrighed. Dine sanser er skærpet. Du lægger mærke til hver en detalje på hver en bygning, føler vinden i håret og oplever for alvor hvordan byen og dens indbyggere pulserer og ånder. Du tager det hele ind. Det her er måske den sidste gang, du ser det her sted? Den her følelse, i hvert fald for mig, er essencen af at rejse og se nye steder. Men har du nogensinde følt sådan om din egen by?
— Oliver, ejer af Behind Handlebars
 
G0116804.jpg
G0033116-1 (trukket)-2.jpg

Begyndelsen

For et par år siden gik det op for mig, at jeg egentlig ikke kendte min by ordentligt. Jeg tog detaljerne for givet; arkitekturen, udsigterne og alt det der gør København unik. Jeg besluttede mig for, at dét ville jeg ændre på. Jeg ville have den samme følelse af forundring, som du får, når du besøger en by for aller første gang. Jeg tog min cykel og besluttede at cykle ud og se nogle af de seværdigheder, som turisterne tager til København for at se. Og i stedet for bare at cykle forbi som jeg plejer, så stoppede jeg. Stoppede og rent faktisk kiggede på min by. Det var fantastisk!

G0100110-3.jpg

Om mig

Mit navn er Oliver Emil Andersen, jeg er en 26-årig cyklende eventyrer fra København, og hver day dokumenterer jeg mit liv bag cykelstyret på min instagram: 'behindhandlebars'. Født og opvokset i København har en cykel altid været en vigtig del af mit liv og hvordan jeg oplever min by. Derfor var beslutningen om at skildre København fra et egentlig super dansk perspektiv: fra bag cykelstyret på en cykel, et fuldstændig naturlig valg for mig at dokumentere mit liv og min by på. Mit mål er at inspirerer folk over hele verdenen til at cykle mere og bruge den som et middel til at udforske og gå på opdagelse.


G0293508 2.jpg